Restaurant opening 2025

De bouw van ons paviljoen zal begin 2025 voltooid zijn en geopend worden. Op de begaande grond een restaurant met mooi terras aan de voorkant wat uitkijkt op de bossen. Op de eerste en tweede etage komen elk twee ruime suites van ongeveer 70 vierkante meter. Elke suite heeft een prachtig uitzicht over de tuin en het bos, en is uitgerust met een kitchenette, waardoor ze ook geschikt zijn voor een langer verblijf. Een van de suites kan eenvoudig worden omgetoverd tot een vergaderkamer, voor private dining of een high tea.

Lokaal en seizoensgebonden

Op de begane grond bevindt zich ons restaurant. Hier serveren we niet alleen ontbijt, maar ook heerlijke lunches en diners. Op verschillende avonden transformeren we het restaurant in een klein theater voor muzikale optredens, theatervoorstellingen, stand-up comedy, of gewoon een gezellige filmavond. En natuurlijk is het een ideale plek om tot in de late uurtjes te borrelen. 

Onze keuken gebruikt verse, lokale, seizoensgebonden en uitsluitend plantaardige producten. Wij kennen onze koks en zij bereiden alles met liefde en zorg voor zowel uw gezondheid als het milieu.

We kunnen niet wachten om van start te gaan!

Wilt u een kamer boeken? Stuur ons een mailtje!