Kamers & Suites

Hotel Bent is een markant gebouw door zijn tweedehands stenen, dakpannen, Franse balkonnetjes, de ovale ramen en bijzondere gemozaïekte entree. De gehele binnen constructie is van hout, wat je voor een deel ook binnen terugziet. Dit zorgt voor een warme sfeer en gezonde lucht. 

Hotel Bent heeft 8 kamers en voor extra luxe kun je ook kiezen voor een van onze suites, met een royale oppervlakte van 55 vierkante meter. Deze zijn op de bovenste etage, je kunt je het uitzicht wel voorstellen. Los van een comfortabel tweepersoonsbed, is hier ook ruimte genomen voor een groot zitgedeelte. In de suites hangt bijzondere kunst.

Over de Kamers & Suites

We bieden acht kamers met een gemiddelde grootte van 28 vierkante meter. Ze zijn voorzien van ruime comfortabele bedden, een fijn zitje, koffie- en theefaciliteiten, en hebben uitzicht op het bos of de tuin. Elke badkamer heeft een uniek mozaïek, gemaakt door de talenten van het sociale project Social Sofa en ontworpen door kunstenaars. Op de begane grond bevinden zich vier kamers waar ook je hond welkom is. Op de eerste etage zijn eveneens vier kamers. Je zult er genieten van de kunst en van de grote boekenkast met interessante en opmerkelijke boeken en gezelschapsspellen. Op de tweede etage zijn onze suites en de trappen naar de rooftop. 

Huisdieren?

We begrijpen dat huisdieren een belangrijk onderdeel van uw gezin zijn, daarom verwelkomen we uw harige vrienden met open armen. Voor het verblijf van uw huisdier geldt een toeslag van 35 EUR per nacht. Hiervoor zorgen wij dat er speciaal voor uw hond handdoeken, eten en drinkbakken op de kamer staan. Neem gerust contact met ons op via info@hotelbent.com om uw reservering te maken.

Wilt u een kamer boeken? Stuur ons een mailtje!